AWANA NIGHT SCHEDULE 2023-24 REGULAR NIGHT

6:05 - 6:15	Check-In: Parents use Church Center and check in at foyer		
	CUBBIES (PRE-K)	SPARKS (K-2ND)	T&T (3RD-5TH)
6:15 - 6:40 (25 min)	6:15 Cubbies Large Group (Preschool Underground) Prayer Time	Sparks Large Group (Preschool Room 5)	T&T Game Time (Gymnasium)
	6:40 Song & Dance Time	TRANSITION (5 min)	TRANSITION (5 min)
6:45 - 7:10 (25 min)	7:00 Cubbies Table Time (Preschool Underground)	Sparks Game Time (Gymnasium)	T&T Large Group (Sunday School Room)
		TRANSITION (5 min)	TRANSITION (5 min)
7:15 - 7:25 (10 min)		Bathroom Break/ Snack Time	Bathroom Break/ Snack Time
7:25 - 7:50 (25 min)	Game Time (Preschool Underground)	Sparks Table Time Handbook, Prayer & Craft (Preschool Various Rooms)	T&T Table Time Handbook & Prayer (Downstairs G Kids Rooms)
CLEAN UP (5 MIN)		CLEAN UP (5 MIN)	CLEAN UP (5 MIN)
7:55 - 8:00 (5 min)	Cubbies Closing (Preschool Underground)	Sparks Closing (Preschool Room 5)	T&T Closing (Downstairs G Kids Rooms)
8:00	Pick Up: Parents check out children from the last room listed above		

AWANA NIGHT SCHEDULE 2023 CLOSING CEREMONY NIGHT

Dates with alternate Closing Ceremony Schedule: SEPT 6, OCT 4, NOV 1, DEC 13, JAN 24, FEB 21, MAR 20, MAY 1

6:05 - 6:15	Check-In: Parents use Church Center and check in at foyer		
	CUBBIES (PRE-K)	SPARKS (K-2ND)	T&T (3RD-5TH)
6:15 - 6:35 (20 min)	Cubbies Large Group (Preschool Underground)	Sparks Large Group (Preschool Room 5)	T&T Game Time (Gymnasium)
	Prayer Time		
6:40 - 7:00 (20 min)	Song & Dance Time	TRANSITION (5 min)	TRANSITION (5 min)
	Potty/ Snack Time	Sparks Game Time (Gymnasium)	T&T Large Group (Sunday School Room)
		TRANSITION (5 min)	TRANSITION (5 min)
7:05 - 7:10 (10 min)	Cubbies Table Time (Preschool Underground)	Bathroom Break/ Snack Time	Bathroom Break/ Snack Time
7:10 - 7:35 (25 min)	Game Time (Preschool Underground)	Sparks Table Time & Prayer (Preschool Various Rooms)	T&T Table Time & Prayer (Downstairs G Kids Rooms)
	TRANSITION (5 min)	TRANSITION (5 min)	TRANSITION (5 min)
7:40 - 8:00 (20 min)	AWANA Monthly Closing Ceremony (All programs come to the Multi-purpose Room)		
8:00	Pick Up: Parents check out children from the Multi-purpose Room		